Бутилката - от завода до Вас

Топливо Газ държи клиентите ни да получават само бутилки, които отговарят на изискванията за максимална безопасност. Отделете няколко минути, за да се запознаете с процесите, през които преминава всяка бутилка, преди да стигне до Вас, и ще се убедите, че ние не правим компромис с качеството на нашия продукт.

1. Първата стъпка, която правим – далеч преди да започне пълненето на пропан-бутан, е да прегледаме внимателно бутилката. Целта ни е да отделим тези с очевидни дефекти – вдлъбнатини, високо ниво на корозия, нарушена цялост на ръкохватката. На този етап всички бутилки с дефекти отиват за рециклиране или се бракуват.

 

            2. Щом се убедим, че бутилката няма външни дефекти, проверяваме нейния срок на годност. Това е нещо, което може да направите и сами – просто потърсете гравиран надпис на външната страна на ръкохватката. Срокът, през който една бутилка е годна за използване, е 10 години. За да гарантираме нейната максимална безопасност обаче, тя преминава и през междинно освидетелстване.

 

3. Третата фаза в нашия процес по безопасност включва проверка на бутилката за раздутост и хидравличен тест на нейната здравина. Това, което правим на практика тук, е да издуем бутилката до налягане, което надхвърля няколко пъти нейното нормално работно състояние.

 

 

4. Щом се убедим, че бутилките безпроблемно минават горните тестове, ние подлагаме на проверка техните вентили. Състоянието на вентила е от изключително значение за безопасното използване на нашите продукти. Затова ние ги подменяме, ако забележим дори минимален дефект.

 

5. Бутилката вече е готова за пълнене.

Ето как го правим:

Към високотехнологичната и изключително прецизната везна на пълначния карусел се подава тарата на бутилката.

 

 

 

 

 

 

     - Започва самото пълнене на  висококачествен пропан-бутан. Ние контролираме съотношението между двата газа (пропан и бутан) според сезона. През лятото сместа е със завишено съдържание на  бутан, докато през зимата преобладава пропанът. Това гарантира безпроблемна работа на уредите и максимална икономичност.

- Щом везната отмери, че в бутилката е постъпил 10 кг газ, пълненето спира автоматично. С това ние гарантираме, че клиентът ще получи точно това, за което е платил.

- Тук отново следва проверка – този път за изтичане на газ. За целта използваме т.нар. лик-детектор. Ако този изключително прецизен уред установи и минимален пропуск на газ, бутилката се връща за ремонт.

- Запечатването с термосвиваемо фолио е последният процес, преди бутилката да напусне завода. По този начин оставяме знак на нашите клиенти, че бутилката е проверена и напълнена с точното количество газ. Затова, ако целостта на термосвиваемото фолио е нарушена, бутилката няма да достигат до клиента, а ще се върне за нови проверки.

     6.  Вече може да извозим бутилките до нашите бази, където те търпеливо ще изчакат Вашата заявка.

     7. Така стигаме до последната фаза, в която Вие имате дейно участие – Вашето позвъняване на телефон  0 700 17 500.

Съвсем скоро след подаването на Вашата заявка очаквайте някой от нашите десетките вежливи и отзивчиви служители да достави бутилката до Вашата врата.Не се колебайте да го помолите да Ви помогне с монтирането й – за него ще е удоволствие, а за нас – още една гаранция, че ще използвате уредите си безопасно и икономично.

Искрено се надяваме да сте се убедили, че процесът на пълнене и доставка до Вас е съпроводен с много проверки - както на качеството, така и на безопасността на нашите бутилки и газ.

Ако имате въпроси и препоръки, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0 700 17 500 .

Вашето мнение е важно за нас.  

 

 

Телефони за безплатна доставка:

  • СОФИЯ - 02/945 44 95
  • ВАРНА - 052/750 206
  • БУРГАС - 056/813 355
  • СТАРА ЗАГОРА - 088/740 37 73
  • ПЛОВДИВ - 032/694 031
  • РУСЕ - 082/845 792
  • БЛАГОЕВГРАД - 073/882 871
  • ПЛЕВЕН - 064/680 172
  • ХАСКОВО - 038/664 018
  • МОНТАНА - 096/300 790

Вижте цените на доставяните от нас бутилки

ТУК »
или звъннете на
0 700 17 500
0 700 11 GAS