FLT / Складов транспорт

За повече от 10 години Топливо Газ се е утвърдил като лидер в доставката на бутилиран пропан - бутан за нуждите на складовият транспорт. Динамиката и постоянното модернизиране на този пазар води и до въвеждането и на иновативни решения от наша страна.

Модерната и високотехнологична композитна бутилка, която Топливо Газ наложи на пазара ни издига едно ниво над нашите конкуренти в сегмента – газокари.

Подробна информация относно предимствата на бутилката „CoMet” може да прочетете тук, а бутилка за Вашият газокар може да поръчате тук 

А ето и някой факти, които показват , защо пропан-бутана е предпочитано гориво за складовия транспорт:

Ползващите пропан-бутан мотокари, предлагат множество от предимства пред тези на ток, дизел или бензин. По тази причина над 80% от мотокарите са пригодени да се движат на пропан-бутан. По долу описаните предимства показват защо в наши дни хиляди газокари са в услуга на производствени предприятия, складове и открити работни и складови площадки.

 

Презареждане за минута

Времето необходимо за презареждане е минимално в сравнение с това на електрокарите или дизеловите мотокари. Отнема само минута да подмените празната бутилка с пълна, докато зареждането на електрокар отнема до осем часа за презареждане.

Бързата и навременна доставка на Топливо Газ ви гарантира, че вашите газокари винаги ще разполагат с гориво, независимо в коя точка на страната се намира бизнесът ви.

 

Ниски разходи

Мотокарите задвижвани от пропан-бутан са най-икономичният начин да си осигурите складов транспорт. Газокарите имат по-ниски разходи, както за поддръжка, така и за гориво.

Поддръжка -  Факта, че газовите двигатели работят с доста по-чисто гориво в сравнение с тези на дизел и бензин води до удължаване живота на двигателя над два пъти. Това естествено води до по-ниски разходи за поддръжка.

Гориво – С 10 килограмова бутилка газокарът работи до 8 часа. Изследване от 2005-та година съпоставя разходите на газокара и електрокара. Изследването доказва, че газта води до по-ниски разходи сравнено с електрокара. Средният разход на час на газокара е 3,25 лв, а този на електрокара – 3,40лв. Разликата изглежда минимална, но мултиплицирано по хиляди работни часове, разликата става осезаема.

Също така е необходимо и закупуването на допълнително оборудване за електрокарите – зарядни устройства. Допълнително оборудване за газокарите не е необходимо.

 

Безопасност

Всички бутилки за газокари, както и самите газокари разполагат с автоматични клапани, които затварят притока на газ при евентуален инцидент. Също така компонентите на газовите двигатели са с завишени изисквания относно безопасността.

Ползвайки и доставка на газ от Топливо Газ вие си гарантирате максимална безопасност, тъй като ние стриктно инспектираме всяка бутилка преди да ви я доставим. Ние проверяваме здравината на бутилката, проверяваме за пропуск на газ и не на последно място изрядността на вентила. При необходимост ние можем да обучим относно безопасността и вашите служители.     

Екологичност

 Пропан-бутанът при своето изгаряне не отделя вредни емисии и токсични газове.  Изследвания показват, че газовите двигатели отделят осезаемо по-малко емисии на въглероден окис, водороден окис, въглеводород и други твърди частици.

 

Гъвкавост

 Газокарите са приложими, както в затворени помещения, така и на открити пространства. За разлика от тях електрокарите не са приложими на открито при лоши метеорологични услови, а дизеловите – в затворени помещения.   

Телефони за безплатна доставка:

  • СОФИЯ - 02/945 44 95
  • ВАРНА - 052/750 206
  • БУРГАС - 056/813 355
  • СТАРА ЗАГОРА - 088/740 37 73
  • ПЛОВДИВ - 032/694 031
  • РУСЕ - 082/845 792
  • БЛАГОЕВГРАД - 073/882 871
  • ПЛЕВЕН - 064/680 172
  • ХАСКОВО - 038/664 018
  • МОНТАНА - 096/300 790

Вижте цените на доставяните от нас бутилки

ТУК »
или звъннете на
0 700 17 500
0 700 11 GAS