Наливен пропан-бутан за дома и индустрията

Наливният пропан-бутан е по-ефикасния и рентабилен начин да осигурите газ за Вашият

бизнес или дом.


Сдобивайки се с резервоар за газ, Вие имате възможност да съхранявате голямо количество пропан-бутан, което означава, че дълго време ще работите или ще се топлите без допълнителни ангажименти. Също така и цената на едро ще доведе до значителна икономия.


Когато изберете Топливо Газ за доставчик Вие получавате отлична цена, експертна техническа консултация, професионална доставка.


Топливо Газ предлага и услугата „Грижа за клиента“, което означава, че ние ще Ви доставяме периодично газ (седмично, месечно), без да е необходимо да поръчвате.


  Индустриални производства

Вие сте собственик на бизнес и искате да спестите от разходите си за гориво?
Вие работите ли в индустрия, която разчита на пропан-бутан за ежедневни операции?
Независимо от нуждата ви от пропан-бутан, Топливо Газ има удоволствието да бъде вашият доставчик на наливен пропан-бутан. Ние ще се погрижим за инсталирането на вашия резервоар и периодичната ви доставка на газ – пропан-бутана се ползва на повече места, отколкото си мислите. Бизнеси в различни индустрии разчитат на пропан за ежедневни операции, включително ферми, строителни обекти, планински и морски курорти.

Отопление

Отоплението с пропан-бутан става чрез различни отоплителни системи, включително камини, котли и хибридни отоплителни системи. Пропан-бутанът осигурява комфорт и ефективност за Вас и вашия бюджет.


 О


   Земеделие

Пропан -бутанът се използва в селското стопанство и земеделието за огромен брой неща. Той може да осигури константна температура в оранжерии и птицеферми, както и за захранване на сушилни за зърно и генератори. 

Предимствата на газа за агробизнеса са многобройни. 

Консултирайте се с Топливо Газ и намерете най -доброто решение за вашия селскостопански бизнес! Пет причини да изберете Топливо Газ за Ваш доставчик на наливен пропан-бутан

   Надеждна доставка 
Топливо Газ е наследило от Топливо АД традициите в доставката на пропан-бутан, което ни прави един от най-надеждните и сигурни доставчици в страната. 

   Национална мрежа за доставка 
Ние имаме национална мрежа от складове в страната, така че можем да ви доставим, където и да сте. 

   Безпроблемно снабдяване с енергия 
Ние можем да управляваме всички аспекти на Вашия резервоар за газ, като Ви осигурим безпроблемно снабдяване. Можете също така да се възползвате от нашата БЕЗПЛАТНА услуга за автоматично поръчване, която ви осигурява безгрижно и спокойно ползване на газ, т.к. ще Ви доставим винаги навреме пропан-бутан. 

   Конкурентни цени 
Базирайки се на потребяваното от Вас количество газ и периодичността на доставките, ще ви предложим максимално конкурентна цена.

   Отлично обслужване на клиентите 
Нашият приветлив и професионален екип е винаги на разположение, за да ви помогне да си отговорите на въпроси си и да намерите най -доброто LPG-решение за вас.

Изпратете запитване или позвънете за доставка!

CAPTCHA